• Str. Chiristigiilor nr. 11-13
  • 021.209.60.00, 031.403.99.61, 0372.10.61.00
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • TelVerde 0800.500.772

ȘTIRI

MACII ROȘII – Sărbătoarea verii

Asociația P.A.V.E.L organizează în parteneriat cu Primăria Sectorului 2, prin Centrul Cultural “Mihai Eminescu”, evenimentul “MACII ROȘII” – Sărbătoarea verii, ce va avea loc în data de 11 iulie 2019, în intervalul orar 18.00 - 21.00, în curtea Institutului Oncologic "Prof. Dr. Alex. Trestioreanu", Șoseaua Fundeni nr. 252.

Invitații speciali ai evenimentului sunt copiii cu diagnostic oncologic și părinții acestora, aflați la tratament în Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alex. Trestioreanu” și în Institutul Clinic Fundeni.

Acțiunea va cuprinde un program artistic și surprize spectaculoase. Pentru copii, dorim să organizăm un stand cu dulciuri adecvate stării lor de sănătate: prăjituri raw vegane (fără cacao), biscuiți Belvita și biscuiți cu ovăz, înghețată artizanală din fructe (cu ingrediente naturale), răcoritoare (sucuri naturale), semințe (alune de pădure decojite și crude, nuci, migdale crude, caju), fructe uscate (stafide și merișoare) și fructe proaspete (mere, pere, nectarine, caise și banane).

Asociația P.A.V.E.L. este cea mai implicată asociație de pacienți în domeniul cancerului la copii, având o activitate continuă de peste 23 ani, fiind fondată în mai 1996 la inițiativa unui grup de părinți cu copii bolnavi. Asociația este acreditată ca furnizor de servicii sociale și este specializată în oferirea serviciilor socio-psiho-educaționale către copiii cu cancer și către familiile acestora.

Evenimentul omagiază copilăria, generozitatea, căldura sufletească, speranța care înfloresc acolo unde rațiunea nu mai dă șanse, precum și gingășia sufletului de copil care primește și oferă iubire necondiționat.  

Totodată, evenimentul aduce un sincer omagiu eforturilor supraomenești pe care pacienții, copii și adulți, le fac pentru a fi învingători în lupta cu boala, eforturilor susținute ale familiilor care au pacienți cu diagnostic oncologic, părinți, fii, fiice, soți, surori, frați, prieteni și, nu în ultimul rând, eforturilor depuse de medici, asistente, psihologi, asistenți sociali, profesori de spital și alți specialiști pentru a salva vieți și pentru a ține flacăra speranței mereu vie.

Informații suplimentare despre Asociația P.A.V.E.L. și despre modalitatea în care vă puteți implica și dumneavoastră puteți găsi accesând:www.asociatiapavel.ro, http://apeluriumanitare.wordpress.com/. Cancer TelVerde:  0 800 800 421.


© 2019 Primăria Sectorului 2 București.