• Str. Chiristigiilor nr. 11-13
  • 021.209.60.00, 031.403.99.61, 0372.10.61.00
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • TelVerde 0800.500.772

ȘTIRI

Dragostea nu are vârstă : Doi beneficiari ai Centrului Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice „Speranţa” s-au logodit la 90 de ani

Domnul Alexandru Ion (91 de ani) şi doamna Lina Pavel (90 de ani), doi beneficiari ai Centrului Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice „Speranţa” din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 2, s-au logodit în faţa lui Dumnezeu în cadrul unei emoţionante ceremonii religioase.

Dragostea nu are vârstă. O demonstrează povestea impresionantă a celor doi beneficiari ai Centrului Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice „Speranţa” din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 2, care şi-au unit destinele la vârsta senectuţii.

Domnul Alexandru Ion (91 de ani) şi doamna Lina Pavel (90 de ani) s-au cunoscut în urmă cu doi ani la Centrul Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice „Speranţa”. Doamna Lina Pavel era beneficiara centrului din anul 2013, iar domnul Alexandru Ion a ajuns aici în 2017. Singurătatea vârstei senectuţii, nevoia de afecţiune, dorinţa de viaţă şi nu în ultimul rând nevoia de iubire au fost ingredientele unei relaţii speciale care s-a născut între cei doi nonagenari, beneficiari ai Centrului Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice „Speranţa”.

Povestea lor demonstrează nu doar că dragostea nu are vârstă, ci şi că timpul nu este un impediment în faţa unui nou început. Domnul Alexandru Ion şi doamna Lina Pavel au decis să-şi unească vieţile şi momentul a fost marcat, în data de 19.06.2019, printr-o cerere în căsătorie la care au asistat emoţionaţi beneficiarii şi angajaţii Centrului Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice „Speranţa. Nu au lipsit florile, inelul de logodnă şi îmbrăţişările celor doi îndrăgostiţi.

Logodna celor doi beneficiari ai Centrului Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice „Speranţa” din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 2 a fost oficializată şi în faţa lui Dumnezeu, în cadrul unei impresionante ceremonii religioase desfăşurate în data de 04.07.2019, la ora 12.00, la Biserica „Sf. Ecaterina” din Sectorul 4.

La emoţionantul eveniment au fost prezenţi angajaţi şi beneficiari ai Centrului Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice „Speranţa” din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 2, dar şi primarul Sectorului 2, Mugur Mihai Toader.

„Este un moment emoţionant şi povestea lor ar trebui să fie un exemplu pentru noi toţi, o lecţie de viaţă din care să învăţăm că dragostea nu are vârstă, că viaţa este un miracol şi că niciodată nu este prea târziu atunci când îţi doreşti ceva cu adevărat” a declarat edilul Sectorului 2, prezent la ceremonia religioasă de la Biserica „Sf. Ecaterina”.

 


© 2020 Primăria Sectorului 2 București.