• Str. Chiristigiilor nr. 11-13
  • 021.209.60.00, 031.403.99.61, 0372.10.61.00
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • TelVerde 0800.500.772

ȘTIRI

Dezbaterea publică a proiectului de hotărâre privind stabilirea şi sancţionarea faptelor ce constituie contravenţii pe raza Sectorului 2 al Municipiului București

Primăria Sectorului 2 aduce la cunoștința cetățenilor organizarea unei dezbateri publice pe tema proiectului de hotărâre privind stabilirea şi sancţionarea faptelor ce constituie contravenţii pe raza Sectorului 2 al Municipiului București, iniţiat de domnul Dan Cristian Popescu, Viceprimarul Sectorului 2, ce urmează a fi supus aprobării Consiliului Local Sector 2.

Proiectul a pornit de la necesitatea actualizării unor prevederi legislative care nu mai sunt de actualitate, menite să protejeze întreaga sferă de valori, de activități, de bunuri mobile și imobile aparținând domeniului public al sectorului 2, cu scopul de a combate degradarea, distrugerea sau deprecierea acestora. Hotărârea în discuție stabilește obligațiile și răspunderile care revin autorităților administrației publice locale, instituțiilor publice, agenților economici, celorlalte persoane juridice și cetățenilor pentru buna gospodărire a Sectorului 2.

Dezbaterea se va desfășura în data de 20.08.2019,  ora 18:00, la sediul Primăriei Sectorului 2 din str. Chiristigiilor nr.11-13, sala I.L. Caragiale, etaj 3.

Accesul în sală este permis în limita celor 150 de locuri disponibile.

Anunţ public


Servicii de recuperare medicală şi tratamente stomatologice gratuite pentru persoanele cu deficiențe locomotorii din sectorul 2

Primăria Sectorului 2 prin Direcția Generală de Asistență Socială şi Protecția Copilului Sector 2 şi Fundația „Misericors - Trup pentru Suflet” au încheiat o colaborare care prevede acordarea, cu titlu gratuit, de servicii de recuperare medicală şi tratamente stomatologice persoanelor cu deficiențe locomotorii şi neuromotorii aflate în evidența D.G.A.S.P.C. Sector 2.


Dezbaterea publică a proiectului de hotărâre pentru aprobarea unor tarife privind activități specifice ale serviciului de salubrizare în sectorul 2

Primăria Sectorului 2 aduce la cunoștința cetățenilor organizarea unei dezbateri publice pe tema proiectului de hotărâre pentru aprobarea unor tarife privind activităţi specifice ale serviciului de salubrizare în Sectorul 2, iniţiat de domnul Toader Mugur Mihai, Primarul Sectorului 2, ce urmează a fi supus aprobării Consiliului Local Sector 2.

Proiectul pornește de la necesitatea stabilirii, ajustării și modificării tarifelor specifice serviciilor de salubrizare, ținându-se cont de prevederile legale în vigoare. Această dezbatere reprezintă unul dintre demersurile autorităţii publice locale prin care se are în vedere modernizarea, standardizarea și îmbunătățirea serviciilor publice, ceea ce va conduce la creşterea gradului de confort şi la îmbunătăţirea calităţii vieţii în sectorul 2.

Dezbaterea publică se va desfășura în data de 20.08.2019,  orele 16:30-17:30, la sediul Primăriei Sectorului 2 din str. Chiristigiilor nr.11-13, sala I.L. Caragiale, etaj 3.

Accesul în sală este permis în limita celor 150 de locuri disponibile.

Anunţ public


Dezbaterea publică a proiectului de hotărâre privind taxa de habitat pentru persoanele juridice

Primăria Sectorului 2 aduce la cunoștința cetățenilor organizarea unei dezbateri publice pe tema proiectului de hotărâre privind instituirea taxei de habitat cu destinaţia specială de salubrizare şi aprobarea Regulamentului privind implementarea, determinarea cuantumului, încasarea şi administrarea taxei de habitat cu destinaţia specială de salubrizare pentru utilizatorii non-casnici (persoane juridice) pe raza Sectorului 2 al Municipiului Bucureşti, iniţiat de domnul Dan Cristian Popescu, Viceprimarul Sectorului 2, ce urmează a fi supus aprobării Consiliului Local Sector 2.

Proiectul în dezbatere pornește de la necesitatea realizării unui sistem unitar de salubrizare, asigurării unei trasabilități sigure și transparente a deșeurilor precum și implementării unei colectări selective eficiente, cu un singur operator autorizat. Instituirea taxei de salubrizare va  contribui la creșterea calității serviciilor și la dispariția fenomenului de abandonare și depozitare a gunoaielor pe domeniul public.

Dezbaterea publică se va desfășura în data de 20.08.2019,  orele 15:00-16:00, la sediul Primăriei Sectorului 2 din str. Chiristigiilor nr.11-13, sala I.L. Caragiale, etaj 3.

Accesul în sală este permis în limita celor 150 de locuri disponibile. 

Anunţ public


Primăria Sectorului 2 continuă să colecteze deșeuri

Primăria Sectorului 2 a demarat sâmbătă, 27 iulie 2019,  o nouă acțiune prin care a colectat gratuit peste 800 kg aparatură electrică și electrocasnică și aproximativ  23.000 kg deșeuri voluminoase.


Primăria Sectorului 2 a acordat 1674 de tichete sociale pentru Achiziționarea de medicamente şi dispozitive medicale

Circa 1700 de tichete sociale au fost acordate, în primul trimestru al acestui an, pentru 275 de persoane aflate în situații de risc social de către Primăria Sectorului 2 prin Direcția Generală de Asistență Socială şi Protecția Copilului Sector 2.


Alege libertatea, spune “NU” corupției

Primăria Sectorului 2 a încheiat, marți, 23 iulie 2019, proiectul “Alege libertatea, spune “NU” corupției”, cofinanțat din FSE prin Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA) și implementat la nivelul administrației sectorului 2.


© 2019 Primăria Sectorului 2 București.