Situaţia contractelor pentru serviciile de salubrizare în sectorul 2
   Asociații de  proprietari   Persoane fizice - case   Pentru contractare servicii de  salubrizare contactaţi
  Total  2.579   Contracte: 2472   Total  24.711   Contracte: 19.059   tel. 021.9654  email contractare@supercom.ro  |  www.salubritate.ps2.ro

ȘTIRI

Aproape 400 de suflete, câini şi pisici, din adăposturile Primăriei Sectorului 2, îşi caută familii iubitoare

Primăria Sectorului 2 se îngrijeşte de aproape 400 de animale, câini şi pisici, în cele două adăposturi pe care le are în administrare, la Tânganu, în judeţul Ilfov, şi la Butimanu, în județul Dâmboviţa. Deşi patrupedele au nevoile de bază acoperite, de la hrană, la adăpost şi servicii veterinare, nimic nu poate înlocui căldura unui cămin adevărat. Aşadar, toate animalele din adăposturile Primăriei Sectorului 2 sunt disponibile pentru adopţie.

Cei care doresc să schimbe destinul unui căţel pot cere mai multe informații despre adopţie sau pot programa o vizită la adăpost, sunând la numărul de telefon 0728.980.840 sau prin e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Apelurile sunt preluate de luni până joi, în intervalul orar 8:30 - 16:30, iar vineri de la 8:00 la 14:00. 

Primăria Sectorului 2 promovează adopţiile responsabile, drept urmare adoptatorul va trebui să demonstreze că are venituri, dar şi că dispune de o locuință. Totodată, este necesară semnarea unui angajament, prin care persoanele interesate îşi asumă adopția câinelui sau, după caz, a pisicii. Adopţia poate fi definitivă, adică animalele sunt luate acasă, sau la distanță, prin donații lunare pentru un câine sau o pisică din adăpost.

Documente necesare pentru adopția definitivă:

  • Copia cărţii de identitate a adoptatorului;
  • Dovada veniturilor;
  • Dovada spațiului;
  • Acordul vecinilor, necesar doar în situația în care adoptatorul locuiește la bloc și mai are un câine;
  • Se completează și se semnează o declaraţie de angajament prin care adoptatorul își asumă adopția câinelui;
  • Se completează acordul pentru utilizarea datelor cu caracter personal.

Documente necesare pentru adopția la distanță:

  • Copia cărţii de identitate a adoptatorului;
  • Se semnează un contract de adopție la distanță prin care adoptatorul își asumă achitarea unei taxe lunare de adopție la distanță de 250 lei;
  • Se completează și semnează o declarație de angajament prin care își asumă adopția la distanță a câinelui;
  • Se completează acordul pentru utilizarea datelor cu caracter personal.

Adăposturile de la Tânganu, judeţul Ilfov şi de la Butimanu, județul Dâmboviţa se află la 20 de km, respectiv 40 de km distanţă faţă de centrul Capitalei. Intrarea în adăposturi se face cu programare și pe bază de carte de identitate.

Pentru orice alte informații, vă rugăm să să ne contactați la numărul de telefon 0728.980.840 sau pe e-mail la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..


© 2024 Primăria Sectorului 2 București.

Main Menu