Tipărire

Se ridică din nou deșeurile voluminoase din sectorul 2

O nouă acțiune de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase și DEE-uri (mai puțin deșeurile provenite din construcții, care se ridică contracost) are loc sâmbătă, 30 noiembrie 2019, când domnul primar Toader Mugur Mihai vine în sprijinul locuitorilor sectorului 2 care își fac curățenie în case.

Persoanele interesate sunt rugate să depoziteze lucrurile de care nu mai au nevoie în fața locuințelor și să anunțe adresele respective la unul din următoarele numere de telefon:

La solicitarea primarului sectorului 2, SC Supercom S.A. colectează gratuit de la populaţie deșeuri voluminoase, aparate electrice şi electronice vechi - aparate de uz casnic; echipamente informatice şi de telecomunicaţii; echipamente de larg consum; echipamente de iluminat; unelte electrice şi electronice; jucării, echipamente sportive şi de agrement.      

În vederea bunei coordonări a activității, sectorul 2 a fost împărțit în 10 zone, unde, în intervalul orar 9.00 -14.00, echipajele Poliției Locale Sector 2 și S.C. Supercom S.A., sub coordonarea Primăriei Sectorului 2, vor circula pe străzi în vederea identificării locurilor de depozitare a deșeurilor, ridicării și transportării acestora la centrele de colectare.