Situaţia contractelor pentru serviciile de salubrizare în sectorul 2
   Asociații de  proprietari   Persoane fizice - case   Pentru contractare servicii de  salubrizare contactaţi
  Total  2.581   Contracte: 2410   Total  25.411   Contracte: 15.784   tel. 021.9654  email contractare@supercom.ro  |  www.salubritate.ps2.ro

CHESTIONAR ASOCIAŢII DE PROPRIETARI

Serviciul Relații cu Asociațiile de Proprietari din cadrul Primăriei Sectorului 2, a inițiat o analiză ce își propune să culeagă informații cu privire la modul de administrare al asociațiilor de proprietari, a modului de interacțiune cu membrii asociației.
Completarea acestui CHESTIONAR este o componentă importantă în procesul de digitalizare a Serviciului Relații cu Asociațiile de Proprietari, orice sugestie din partea Dumneavoastră va fi bine primită.

AUTORECENZEAZĂ-TE ONLINE 14 MARTIE - 15 MAI

Având în vedere demararea campaniei naționale - RECENSĂMÂNTUL POPULAȚIEI ȘI LOCUINȚELOR 2021, ce se desfășoară în perioada februarie – iulie 2022, conform calendarului:

  • 1 februarie – 13 martie 2022: Preluare date din surse administrative şi populare bază de date RPL2021
  • 14 martie – 15 mai 2022: Autorecenzare online
  • 16 mai – 17 iulie 2022: Colectarea datelor de către recenzori, prin interviuri faţă în faţă (cu ajutorul tabletelor),

vă rugăm să afișați la avizierul Asociației de Proprietari materialul informativ.

Descarcă materialul

SE VA COMPLETA - URGENT!

Primăria Sectorului 2 a demarat o campanie de actualizare a datelor cu privire la modul de depozitare a deșeurilor la nivelul asociațiilor de proprietari având ca scop eficientizarea activității de colectare și transport a acestora. 
În acest sens, avem rugămintea, să  completați formularul cu informațiile aplicabile asociației dumneavoastră de proprietari.  
Vă mulțumim pentru implicare. completaţi următorul FORMULAR

Formular pentru actualizarea informaţiilor conform Legii nr. 196/2018 privind înfiinţarea asociaţilor de proprietari şi administrarea condominiilor

Pentru actualizarea informaţiilor conform Legii nr. 196/2018 privind înfiinţarea asociaţilor de proprietari şi administrarea condominiilor, completaţi următorul FORMULAR

PROTECŢIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin completarea formularului sunteți de acord cu prelucrarea datelor personale, în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679  privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. 

ANUNŢ

Întrucât asociaţiile de proprietari se identifică prin denumire și adresa condominiului, vă rugăm să afișați la loc vizibil, pe peretele exterior al imobilului, în imediata apropiere a căii de acces în imobil, sediul şi denumirea asociaţiei, astfel cum stabilesc  dispozițiile art. 19 din Legea nr. 196/2018 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari și administrarea condominiilor.

© 2022 Primăria Sectorului 2 București.