ȘTIRI

”NU TREMUR LA CUTREMUR” (Pregătirea pentru un eventual seism)

Una dintre preocupările noastre principale ține de siguranța copiilor noștri. A-i ocroti nu înseamnă doar a-i proteja sau a-i ține la distanță de pericole, ci și a-i pregăti pentru diverse scenarii și situații neprevăzute cu care se pot confrunta, uneori poate singuri.


Procedură de selecție a unui partener privat tip ONG - “Creșterea incluziunii și abilitarea romilor”

DGASPC Sector 2 organizează PROCEDURA DE SELECȚIE A UNUI PARTENER PRIVAT tip ONG, în cadrul apelului “CREȘTEREA INCLUZIUNII ȘI ABILITAREA ROMILOR” Runda a 2-a, Programul “Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor” finanțat prin Granturile SEE și Norvegiene 2014-2021.


Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, împreună cu viceprimarii Alexandra Chirilă și Adrian Costache au redeschis Școala Postliceală Sanitară “Fundeni” și Grădinița 138

Radu Mihaiu, Primarul Sectorului 2 și viceprimarii Alexandra Chirilă și Adrian Costache au fost prezenți în această dimineață la redeschiderea a două dintre unitățile de învățământ din Sectorul 2, pentru a se asigura că reluarea anului școlar are loc în condiții de deplină siguranță atât pentru elevi, cât și pentru cadrele didactice.


D.G.A.S.P.C. Sector 2 organizează Procedura de selecție a unui partener privat de tip organizații neguvernamentale

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 2 organizează PROCEDURA DE SELECȚIE A UNUI PARTENER PRIVAT DE TIP ORGANIZAȚII NEGUVERNAMENTALE, non-profit înființate ca persoane juridice în România, în vederea participării la apelul de proiecte ”Îmbunătățirea accesului la serviciile de sănătate pentru grupurile vulnerabile, inclusiv Romii”, cu finanţare prin granturile SEE şi Norvegiene 2014 – 2020.

Ataşamente:
Download-ează fișierul (Anunt selectie.pdf)Anunţ selecţie

© 2021 Primăria Sectorului 2 București.