Situaţia contractelor pentru serviciile de salubrizare în sectorul 2
   Asociații de  proprietari   Persoane fizice - case   Pentru contractare servicii de  salubrizare contactaţi
  Total  2.581   Contracte: 2422   Total  25.411   Contracte: 16.510   tel. 021.9654  email contractare@supercom.ro  |  www.salubritate.ps2.ro

ȘTIRI

PAD – Polița de asigurare împotriva dezastrelor naturale

 PAD – Polița de asigurare împotriva dezastrelor naturale – este primul pas în asigurarea locuinței. Asigurarea prin polița PAD acoperă daunele produse asupra locuinței de inundații (din cauze naturale), cutremure sau alunecări de teren. Prin polița PAD sunt acoperite daunele produse locuințelor ca urmare a unui dezastru natural, ca efect direct sau indirect al acestora.

Anunț: Cum devii Voluntar Oficial în viața comunității Sectorului 2?

Orice locuitor al Sectorului 2 dornic de implicare civică este o resursă de neignorat. Tocmai de aceea, Primăria Sectorului 2 oficializează implicarea persoanelor dornice de a pune umărul voluntar la schimbarea și dezvoltarea comunității sectorului 2.


Căutăm idei deștepte pentru proiecte cu finanțări nerambursabile. Lansăm competiția.

Sesiunea de anul trecut a fost reușită. Am primit concepte creative, ce s-au transformat în evenimente de impact pentru comunitatea din Sectorul 2. V-amintiți de Festivalul Internațional de Film Kinodiseea, Cultură în Natură, Art Robots, Intervenția socială pentru familiile defavorizate de pe str. Rodica, Stil de Viată Sănătos în Era Digitală, Bunicii Fericiți, Carnaval în jurul lumii, Streetball 2 School & Minionii învață handbal etc.?


Lista câștigătorilor Tombolei organizate în cadrul procesului de încheiere a contractelor de salubritate în sectorul 2

 

Listă câștigători

 

Astazi a avut loc extragerea câștigătorilor Tombolei la care au participat cei ce au încheiat contracte de salubrizare până la data de 29 decembrie 2021.


Sprijin pentru personale care găzduiesc refugiați proveniți din zona conflictului din Ucraina

Mulți români au dat dovada de solidaritate față de semeni aflați în dificultate și găzduiesc în propriile locuințe refugiați proveniți din Ucraina. Printre aceștia se numără și oameni generoși ce au ales să-și împartă cu ei puținul pe care îl au.


Regulamentul pentru desfășurarea extragerilor în cadrul Tombolei organizate în cadrul procesului de încheiere a contractelor de salubritate în sectorul 2

Secțiunea 1. Organizatorul tombolei

Tombola este organizata de: PRIMĂRIA SECTORULUI 2, având sediul in Bucuresti, strada Chiristigiilor nr. 11-13, Sector 2, București.


Facturile emise de operatorul de salubritate pe luna Ianuarie vor fi recalculate și retransmise utilizatorilor din Sectorul 2

În urma sesizărilor primite din partea câtorva cetățeni, s-a luat rapid legătura cu operatorul Supercom și s-au clarificat lucrurile: se vor face verificări amănunțite, iar o parte din facturile pe luna Ianuarie vor fi recalculate și retransmise utilizatorilor din Sector 2.


Măsuri de prevenire aplicate în incinta primăriei pe timpul stării de alertă

În urma Hotărârii de Guvern privind prelungirea stării de alertă și aplicarea unor măsuri pentru prevenirea și combaterea  efectelor pandemiei, Primăria Sectorului 2 a pus în aplicare cerințele legale impuse instituțiilor publice locale. Astfel: 


© 2022 Primăria Sectorului 2 București.