ȘTIRI

O nouă funcționalitate din zona plăților digitale. Cu un simplu sms la 7530, achitați taxa pentru emiterea certificatului de urbanism

După plata prin sms a taxei pentru emiterea cărții de identitate, Direcția Venituri Buget Local Sector 2 introduce o nouă funcționalitate din zona plăților digitale – plata prin sms a taxei pentru emiterea certificatului de urbanism. Noile tehnologii ne oferă o serie de oportunități de a ne rezolva problemele rapid și eficient. Acum, în câteva secunde, cu un simplu sms la numărul 7530, puteți achita taxa pentru emiterea certificatului de urbanism.


Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, împreună cu viceprimarii Alexandra Chirilă și Adrian Costache au redeschis Școala Postliceală Sanitară “Fundeni” și Grădinița 138

Radu Mihaiu, Primarul Sectorului 2 și viceprimarii Alexandra Chirilă și Adrian Costache au fost prezenți în această dimineață la redeschiderea a două dintre unitățile de învățământ din Sectorul 2, pentru a se asigura că reluarea anului școlar are loc în condiții de deplină siguranță atât pentru elevi, cât și pentru cadrele didactice.


Procedură de selecție a unui partener privat tip ONG - “Creșterea incluziunii și abilitarea romilor”

DGASPC Sector 2 organizează PROCEDURA DE SELECȚIE A UNUI PARTENER PRIVAT tip ONG, în cadrul apelului “CREȘTEREA INCLUZIUNII ȘI ABILITAREA ROMILOR” Runda a 2-a, Programul “Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor” finanțat prin Granturile SEE și Norvegiene 2014-2021.


© 2021 Primăria Sectorului 2 București.