Situaţia contractelor pentru serviciile de salubrizare în sectorul 2
   Asociații de  proprietari   Persoane fizice - case   Pentru contractare servicii de  salubrizare contactaţi
  Total  2.579   Contracte: 2472   Total  24.711   Contracte: 19.059   tel. 021.9654  email contractare@supercom.ro  |  www.salubritate.ps2.ro

ȘTIRI

Monument închinat Revoluției din Decembrie 1989

La împlinirea a 30 de ani de la Revoluția din Decembrie 1989, domnul Primar Toader Mugur Mihai a dezvelit monumentul dedicat comemorării jertfei românilor care au luptat pentru libertate.

Cu această ocazie, domnia sa a declarat: „Revoluția din Decembrie 1989 reprezintă una dintre cele mai luminoase pagini de istorie modernă a României, care justifică pe deplin mândria de a fi român. Eroii pe care astăzi îi omagiem au fost cei care prin jertfa lor au făcut posibil ca noi să putem vorbi liberi, să ne construim viața după propriile noastre aspirații, într-o Românie modernă, europeană și euroatlantică. Pentru ei, în semn de apreciere și veșnică recunoștință, a fost realizat acest monument comemorativ. Cât timp istoria nu se uită, eroii nu mor niciodată. Dumnezeu să îi aibă în pază și La Mulți Ani, România!".

Din partea Primăriei Sectorului 2, a Consiliului Local Sector 2, precum și a Sindicatului Revoluționarilor din România – Decembrie 1989 au fost depuse coroane de flori.

Monumentul, amplasat lângă Piața Delfinului, este realizat de maestrul Adrian Pârvu, conferențiar universitar doctor în arte vizuale, renumit sculptor.


© 2024 Primăria Sectorului 2 București.

Main Menu