Situaţia contractelor pentru serviciile de salubrizare în sectorul 2
   Asociații de  proprietari   Persoane fizice - case   Pentru contractare servicii de  salubrizare contactaţi
  Total  2.579   Contracte: 2472   Total  24.711   Contracte: 19.059   tel. 021.9654  email contractare@supercom.ro  |  www.salubritate.ps2.ro

ȘTIRI

Primarul Sectorului 2 și membrii noului Consiliu Local  au depus jurământul de investire

Noul primar al Sectorului 2, Radu-Nicolae Mihaiu și membrii Consiliului Local și-au preluat oficial atribuțiile odată cu depunerea jurământului de investire. Ceremonia de investire s-a desfășurat miercuri, 27 octombrie 2020, ora 14:00, la sediul Primăriei Sectorului 2 din str. Chiristigiilor 11-13, cu respectarea tuturor măsurilor de distanțare și protecție impuse de actualul context epidemiologic.

În discursul de investire, Radu-Nicolae Mihaiu, Primarul Sectorului 2 a lansat un mesaj clar: “Oamenii m-au votat pentru câteva lucruri simple. În primul rând, pentru că am zero toleranță pentru incompetență, pentru lene și pentru corupție. În al doilea rând, oamenii m-au votat pentru că singura mea datorie este față de cetățenii Sectorului 2. În al treilea rând, am fost votat pentru că vin cu o nouă viziune de management. Vin din mediul privat, unde conducerea instituțiilor se face diferit. Cred în puterea echipei, îmi place să mă înconjor de oameni mai deștepți decât mine și asta voi face.

Avem foarte multe de dezlegat. Avem patru ani pentru a dovedi că se poate. Cetățenii așteaptă onestitate de la noi, așteaptă transparență, așteaptă asumarea obiectivelor și a viziunilor, așteaptă respectarea unor principii. Începând de mâine avem o muncă extraordinar de grea pentru respectarea celor trei angajamente referitoare la salubritate, la audit, la curățenia de pe străzi. De asemenea, avem foarte mult de muncă în gestionarea celei mai mari crize sanitare a vieții noastre.”


© 2024 Primăria Sectorului 2 București.

Main Menu