Situaţia contractelor pentru serviciile de salubrizare în sectorul 2
   Asociații de  proprietari   Persoane fizice - case   Pentru contractare servicii de  salubrizare contactaţi
  Total  2.581   Contracte: 2422   Total  25.411   Contracte: 16.510   tel. 021.9654  email contractare@supercom.ro  |  www.salubritate.ps2.ro

ȘTIRI

Anunţ privind măsurile de prevenire a îmbolnăvirii cu noul coronavirus – COVID 19 la nivelul Centrului de Relații cu Publicul din cadrul Primăriei Sectorului 2

ANUNȚ

 

În scopul prevenirii și limitării răspândirii virusului SARS-CoV-2 în comunitate și la nivelul salariaților Primăriei Sectorului 2,începând cu data de 25 octombrie 2021, activitatea Centrului de Relații cu Publicul se restrânge, astfel:

 

Ghișeul 1

Nașteri

Ghișeul 2

Căsătorii

Ghișeul 3

Schimbări nume pe cale administrativă, Divorțuri, Anexa 24, Tardive, Anexa 9

Ghișeul 4

Transcrieri,  Înscrieri de mențiuni

 

 

Ghișeul 7

Programări online

Ghișeul 8

Informații generale / Înregistrări

Ghișeul 9

Informații generale / Înregistrări

 

 Pentru a asigura desfășurarea activității de relații cu publicul în condiții bune și de siguranță, rugăm persoanele prezente la sediul instituției să respecte măsurile stabilite:

- Accesul petenţilor în instituţie este permis numai în baza prezentării Certificatului Covid, excepţie făcând cetăţenii care se adresează ghişeelor destinate Direcţiei Publice de Evidenţă Persoane şi Stare Civilă Sector 2

-În holul de așteptare este permis accesul a maximum 5 persoane în același timp.

-În Centrul de Relații cu Publicul este permis accesul a maximum 7 persoane, câte o persoană în dreptul fiecărui ghișeu funcțional.

-Este permis numai accesul persoanelor a căror prezență este imperios necesară (accesul însoțitorilor este permis numai în cazuri excepționale).

Rugăm cetățenii să transmită cererile, petițiile, sesizările prin intermediul  adresei de e-mail (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) sau al serviciilor poștale și de curierat.


© 2022 Primăria Sectorului 2 București.