LICITAȚII ȘI ACHIZIȚII PUBLICE

Achiziţie atribuire contract de servicii având ca obiect ,, Servicii de închiriere pachet software Sistem informatic Juridic

Dată adăugare: 2021-09-30
Dată expirare: 2021-10-06
Mod atribuire: achiziţie directă
Documente: documentaţie de atribuire

Sectorul 2 al Municipiului Bucureşti, cu sediul în Bucureşti, str. Chiristigiilor 11-13, sector 2, va  organiza achiziţia publică pentru atribuirea contractului de servicii având ca obiect ,,Servicii de închiriere pachet software Sistem informatic Juridic care cuprinde activități de instalare, asistență și mentenanță, import de date existente, generare câmpuri de înregistrare precum și generare de rapoarte, înregistrarea și evidența dosarelor de instanță noi, legătura on-line cu portalul instanțelor de judecată” Cod CPV 72268000 -1   ,, Servicii de furnizare de software (Rev.2) ”.

Modalitatea de achiziţie: achiziţie (cumpărare) directă;

- Data limită pentru depunerea ofertelor este   06.10.2021.,  ora  16:00

Ofertele se vor trimite pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si in cc pe adresa  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

În urma consultării documentaţiei de achiziţie, caiet de sarcini ,formulare,draft contract, din ataş, operatorii economici intesesaţi sunt rugaţi  să trimită oferta fermă în lei fără TVA. Propunerea financiară va fi trimisă corespunzator formularului de ofertă din documentaţia de achizitie, pe aceiaşi adresă de mail împreună cu Documentele de Calificare şi Propunerea tehnică, corespuzător cerinţelor din caietul de sarcini. e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

- Valoarea estimată servicii 20.000 lei, fără TVA

- Criteriul de atribuire: Preţul cel mai scăzut.

  Pentru relaţii suplimentare ne puteţi contacta : referitor documentaţie de calificare- tel/fax 021.252.44.46, Serviciul Achiziţii Publice, persoana de contact : Bogdan Niţescu, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 


© 2021 Primăria Sectorului 2 București.