Situaţia contractelor pentru serviciile de salubrizare în sectorul 2
   Asociații de  proprietari   Persoane fizice - case   Pentru contractare servicii de  salubrizare contactaţi
  Total  2.581   Contracte: 2422   Total  25.411   Contracte: 16.510   tel. 021.9654  email contractare@supercom.ro  |  www.salubritate.ps2.ro

LICITAȚII ȘI ACHIZIȚII PUBLICE

Achiziţie publică pentru atribuirea unui contract de furnizare a 7 laptop-uri cu licență Windows

Dată adăugare: 2022-07-06
Dată expirare: 2022-07-13
Mod atribuire: achiziţie directă
Documente: documentaţie de atribuire

Sectorul 2 al Municipiului Bucureşti, cu sediul în Bucureşti, str. Chiristigiilor 11-13, sector 2, va  organiza achiziţia publică pentru atribuirea contractului de furnizare  prestări a 7 laptop-uri cu licență Windows, însoțite  de  următoarele periferice: monitor, tastatură și mouse.   
- Modalitatea de achiziţie: achiziţie (cumpărare) directă;
-Data limită pentru depunerea ofertelor este  13.07.2022, ora 12.00.  Ofertele se vor trimite pe adresa de e-mail  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
În urma consultării documentaţiei de achiziţie, caiet de sarcini ,formulare,draft contract, din ataş, operatorii economici intesesaţi vor  trimite: 
1. Propunerea financiară, care  va fi trimisă corespunzator formularului de ofertă din documentaţia de achizitie, pe aceiaşi adresă de mail împreună cu 
2. Propunerea tehnică, corespuzător cerinţelor din caietul de sarcini. pe adresa  de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și cc Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Valoarea estimată servicii : 21.000 lei, fără TVA
- Criteriul de atribuire: Preţul cel mai scăzut.   
Pentru relaţii suplimentare ne puteţi contacta : 
a. referitor propunere tehnică, caiet de sarcini- Direcţia Digitalizare. ,Aurel Dateș consilier, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
b. referitor documentatie de achiziție-, Serviciul Achiziţii Publice, persoana de contact :  Bogdan Nitescu, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..


© 2022 Primăria Sectorului 2 București.