LICITAȚII ȘI ACHIZIȚII PUBLICE

Achiziţie produse de curăţenie

Dată adăugare: 2021-02-23
Dată expirare: 2021-03-01
Mod atribuire: achiziţie directă
Documente: documentaţie de atribuire

Sectorul 2 al Municipiului Bucureşti, cu sediul în Bucureşti, str. Chiristigiilor 11-13, sector 2, are în desfășurare achiziția directă pentru produse de curatenie, conform necesarului şi specificaţiilor tehnice ataşate la prezentul anunț.

Valoarea estimată a produselor este de 18.924,10 lei, fără TVA.

Cerințele tehnice conform descrierii în tabelul anexat , sunt minimale.

Oferta va conține caracteristicile tehnice ale produsului ofertat

La furnizare produsele vor fi însotite de certificate de calitate şi conformitate.

În vederea facilitării analizei ofertelor, solicităm ca oferta să se facă respectând pozițiile din tabel.

Modalitatea de achiziţie: achiziţie (cumpărare) directă;

Data limită pentru depunerea ofertelor este 01.03.2021 ora 10.00.  Ofertele se pot transmite electronic pe adresa de e-mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau se pot depune la registratura sediului administrativ al Sectorului 2 al Mun. Bucureşti, din str. Chiristigiilor nr. 11-13, sector 2, Bucureşti.

- Criteriul de atribuire:  Preţul cel mai scăzut.

- Modalitate de livrare : Produsele vor fi furnizate fără costuri suplimentare, la sediul beneficiarului din str. Chiristigiilor, nr. 11-13, în urma transmiterii unei comenzi ferme.

- Plata se va efectua în termen de 30 de zile de la recepționarea produselor și data înregistrării facturii, într-un cont de trezorerie.

 Pentru relații suplimentare ne puteţi contacta la tel/fax: 021.209.60.00, int. 338 / 0766.204.716 ; e-mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , Serviciul Achiziţii Publice, persoana de contact :  Ispas Elena.

    


© 2021 Primăria Sectorului 2 București.