Situaţia contractelor pentru serviciile de salubrizare în sectorul 2
   Asociații de  proprietari   Persoane fizice - case   Pentru contractare servicii de  salubrizare contactaţi
  Total  2.579   Contracte: 2454   Total  25.411   Contracte: 18.385   tel. 021.9654  email contractare@supercom.ro  |  www.salubritate.ps2.ro

LICITAȚII ȘI ACHIZIȚII PUBLICE

Achiziţie Servicii pe bază de abonament Microsoft Office 365 / Exchange on-line și suport tehnic de specialitate

Dată adăugare: 2023-01-20
Dată expirare: 2023-01-31
Mod atribuire: Achiziție directă
Documente: Documentație de achiziție

Sectorul 2 al Municipiului Bucureşti, cu sediul în Bucureşti, str. Chiristigiilor 11-13, Sector 2, va achiziționa - Servicii pe bază de abonament Microsoft Office 365 / Exchange on-line și suport tehnic de specialitate.

Pentru abonamentul Microsoft Office 365 / Exchange on-line s-a luat în calcul un număr maxim de 500 unități și maxim 200 de ore suport tehnic de specialitate, conform caiet de sarcini.

Astfel, valoarea estimată a achiziției este de 224.500, 00 lei, preț fără TVA.

Modalitatea de achiziţie: achiziţie directă;

  • Data limită pentru depunerea ofertelor este 31.01.2023 ora 12:00. Ofertele se vor transmite electronic pe adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și în C.C. "carbon copy" (copie de informare) la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
    Ofertele transmise vor conține:
    Propunere tehnică - Se va face în concordanță cu cerințele din caietul de sarcini, astfel încât autoritatea contractantă să poată determina încadrarea ofertei față de toate solicitările autorității.
    Propunere financiară – se va face prin ofertare preț conform Formular nr. 6 – Secţiunea III – Formulare. Se va prezenta ˝Centralizatorul de preţuri˝, Anexă la Formularul de ofertă (Formular de ofertă) din Secţiunea III.
  • Criteriul de atribuire: Preţul cel mai scăzut.
  • Modalitate de livrare : Conform cerințelor din caietul de sarcini.
  • Plata facturilor transmise se va efectua în termen de 30 de zile de la recepționarea serviciilor și data înregistrării facturii, cu Ordin de Plata în cont de trezorerie.

Pentru relații suplimentare legate de : Propunerea tehnică, Caiet de sarcini, se pot obține la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., CC: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..


© 2023 Primăria Sectorului 2 București.