LICITAȚII ȘI ACHIZIȚII PUBLICE

Achiziţie produse de papetărie

Dată adăugare: 2021-02-11
Dată expirare: 2021-02-15
Mod atribuire: achiziţie directă
Documente: documentaţie de atribuire

Sectorul 2 al Municipiului Bucureşti, cu sediul în Bucureşti, str. Chiristigiilor 11-13, sector 2, are în desfășurare achiziția directă pentru produse de papetărie, conform tabelului anexat la prezentul anunț.

Valoarea estimată a produselor este de 586,40 lei, fără TVA

Cerințele tehnice conform descrierii în tabelul anexat , sunt minimale. Oferta va conține  caracteristicile tehnice ale produsului ofertat

În vederea facilitării analizei ofertelor, solicităm ca oferta să se facă respectând pozițiile din tabel.

Modalitatea de achiziţie: achiziţie (cumpărare) directă;

Data limită pentru depunerea ofertelor este 15.02.2021 ora 14.00. Ofertele se pot transmite electronic pe adresa de e-mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau se pot depune la registratura sediului administrativ al Sectorului 2 al Mun. Bucureşti, din str. Chiristigiilor nr. 11-13, sector 2, Bucureşti.

Criteriul de atribuire: Preţul cel mai scăzut.

Modalitate de livrare : Produsele vor fi furnizate fără costuri suplimentare, la sediul beneficiarului din str. Chiristigiilor, nr. 11-13, în urma transmiterii unei comenzi ferme.

Plata se va efectua în termen de 30 de zile de la recepționarea produselor și data înregistrării facturii, într-un cont de trezorerie.

 Pentru relații suplimentare ne puteţi contacta la tel/fax: 021.209.60.00, int. 338 / 0766.204.716 ; e-mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , Serviciul Achiziţii Publice, persoana de contact :  Ispas Elena.

Ataşamente:
Download-ează fișierul (necesar papetarie cabinet viceprimar.doc)Necesar de papetarie

© 2021 Primăria Sectorului 2 București.